آموزش وردپرس
خانه / اخبار / ویزای تحصیلی کانادا
تور  استانبول

ویزای تحصیلی کانادا

 

ویزای تحصیلی کانادا که خود شامل دو نوع ویزای دانش آموزی و ویزای دانشجویی  می باشد ، نوعی ویزای موقت کانادا است که با استفاده از آن فرد می تواند در کنار خانواده جهت ادامه تحصیل در مقطع مورد نظر ، در کانادا اقامت داشته باشد .

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا

طبیعتاً ارائه مدارک مورد نظر سفارت، پیش نیاز درخواست هر نوع ویزا است. مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا عبارتند از :

-پذیرش تحصیلی از یکی از مراکز آموزشی

-برنامه تحصیلی

-فرم های تکمیل شده (شامل فرم ویزای تحصیلی ، فرم اطلاعات خانوادگی ، فرم Schedual 1 )

-نامه تمکن مالی

-عدم سوء پیشینه

-پاسپورت فعلی و کلیه پاسپورت های قبلی

-ترجمه شناسنامه (شخص درخواست دهنده و همراهان)

-دو قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵

-مدارک مالی (شامل سند ملکی و مابقی دارایی های شخصی)

-مدارک شغلی معتبر

-فیش واریزی تحصیلی

مدت زمان صدور ویزا

در صورت کامل بودن مدارک ، مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا حدود ۱۱ هفته می باشد . طبیعتا در صورت اعلام نقص مدارک از طرف سفارت، مدت زمان صدور ویزای تحصیلی افزایش می یابد . (زمان فوق بدون احتساب زمان مورد نیاز برای انگشت نگاری می باشد.)

مدت اعتبار ویزای تحصیلی کانادا

پس از موافقت با صدور ویزا ، ابتدا ویزایی موقت صادر می شود و به محض ورود فرد به کشور کانادا ویزای تحصیلی صادر خواهد شد .ویزای صادر شده تا پایان دوره تحصیلی معتبر خواهد بود و زمان آن به نسبت مقطع و رشته تحصیلی متقاضی متفاوت می باشد.

مواردی که باعث رد شدن ویزای تحصیلی کانادا می شوند

برای این نوع ویزا نیز مانند ویزای توریستی کانادا ، نامه ای از طرف سفارت ارسال خواهد شد و دلایل ریجکتی مشخص خواهد شد .مهم ترین دلایل ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا موارد ذیل می باشد :

-کافی نبودن منابع مالی جهت پرداخت هزینه ها

-قانع نشدن بازرس پرونده در خصوص هدف از تحصیل وهمچنین اطمینان از بازگشت پس از پایان تحصیل

-تناقض در فرم های تکمیل شده و مدارک ارائه شده

-برنامه تحصیلی نامناسب

شرایط لازم برای دریافت ویزای همراه

از دو طریق میتوان برای دریافت ویزای همراه کانادا اقدام کرد :

-ویزای توریستی :

این نوع ویزا همزمان با درخواست ویزای تحصیلی ارسال می شود و والدین دانش آموز و یا دانشجو میتوانند ویزای همراه کانادا بااعتبار ۶ ماهه دریافت کنند .

-ویزای اجازه کار :

درصورتی که متقاضی در یکی از دانشگاه های کانادا به صورت تمام وقت پذیرفته شده باشد ، همسر وی می تواند برای دریافت ویزای کار اقدام نماید .برای دریافت این ویزا میتوان همزمان با دریافت ویزا تحصیلی کانادا و یا پس از پذیرش تحصیلی و اقامت یکی از زوجین در کانادا برای همسر درخواست ویزای کار داده شود .

در هریک از مراحل فوق مشاوران با تجربه ما در شرکت خسروان سیر ، آماده ارائه مشاوره رایگان برای اخذ ویزای توریستی کانادا و یا ویزای تحصیلی کانادا هستند .

 

دانلود فرم ارزیابی ویزای تحصیلی

در صورت تمایل می توانید از صفحه دلایل ریجکتی ویزای کانادا نیز دیدن فرمائید .

نوشته ویزای تحصیلی کانادا اولین بار در تور لحظه آخری|تور دقیقه ی 90|تور آفردار|تور تخفیف دار. پدیدار شد.

قیمت تور استانبول

درباره ی seobartar

همچنین ببینید

از جاذبه های پنهان هایدلبرگ در آلمان چه می دانید؟

نام شهر هایدلبرگ که به گوشمان می‌خورد، بی ‌اختیار به یاد قلعه‌ی مشهور هایدلبرگ بر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی سایت